Scouting Regio Noord Holland Midden maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Materialen

stieropScoutingcentrum "de Stierop" wordt bestuurd door stichting "de Stierop", waar aangesloten scoutinggroepen in deelnemen. De boerderij wordt voltijds beheerd door een beheerderpaar. De boerderij is eigendom van de stichting, de terreinen worden gepacht van Recreatieschap Alkmaarder en Uitgeestermeer.

Het centrum is gelegen aan de Markervaart, die vanuit het zuiden (Nauernasche Vaart en de Zaan) naar het eiland "de Woude" loopt. Via de "Wijde Stierop" kun je het Alkmaarder- en Uitgeestermeer bereiken. Aan dit meer liggen de plaatsen Uitgeest en Akersloot. Aan de noordzijde is via het Noordhollands Kanaal Alkmaar te bereiken.

In het weekend en tijdens de schoolvakanties wordt de boerderij en omgeving bevolkt door scoutinggroepen die in het zomerseizoen hier hun onderdak vinden. Deze scoutinggroepen bepalen het gezicht van het centrum.

Voor scholen, verenigingen, overheid en bedrijven zijn tenten, terreinen en boten te huur. Kijk hiervoor op de website, www.stierop.nl.stieropbijwater

Secretaris en voorzitter gezocht!

Wij zijn op zoek voor de
regio naar een secretaris en
voorzitter denk jij dat je ons kunt

helpen en vind je het leuk om hier over te praten, neem dan contact op met ons bestuur

Vacatures

Regelmatig zijn wij op
zoek bij de regio
naar vrijwilligers die ons willen helpen.
Wil jij ons helpen, kijk op onze vacature pagina of neem contact op met het regiobestuur en meldje aan