Scouting Regio Noord Holland Midden maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Menu pagina's

De regiomarktplaats is de plek waar je materiaal van andere groepen kan vinden, of zelf je materiaal kan laten plaatsen. Wie weet heeft een ander er nog iets aan.

Heb je als groep nog materiaal liggen dat de groep zelf niet meer gebruikt? Wil je dit weggeven of verkopen aan een groep die daar interesse in heeft? Laat dan wat gegevens achter bij onze webmaster, zodat het hier op de marktplaats komt. Met informatie over de contactpersoon, een korte beschrijving over het materiaal, eventueel de kosten van overname van het materiaal en natuurlijk een hele goede foto kom je een heel eind. Als het materiaal verkocht of weggegeven is vragen we je wel dit door te geven aan de webmaster, zodat de informatie weer verwijderd kan worden.

Hier vindt u onze spel activiteiten per onderdeel (georganiseerd door Regio NHM). Zit jouw activiteit er niet bij? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet staat jouw activiteit ook binnen kort op deze website.

 

 

Ben je op zoek naar een uitdaging binnen de regio? Hieronder vind je alle openstaande regiovacatures. Interesse of staat jouw droomvacature hier niet tussen, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor alle vacatures geldt dat je een Verklaring Omtrent Gedrag moet kunnen overleggen.

De Regio Noord Holland Midden telt 20 actieve groepen. Hieronder staan alle groepen opgesomd.

speltakteken beversKinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Zij spelen het Scoutingspel volgens het thema Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp. De bevers kunnen zich gemakkelijk met deze spelfiguren identificeren. Ze gebruiken hierbij hun fantasie, wat een bijdrage levert aan hun ontwikkeling.

De themaverhalen bij de bevers zijn realistisch, zodat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de gebeurtenissen die in de groep plaatsvinden. De verhalen zijn niet alleen maar positief, er wordt ook ingespeeld op goed en kwaad en op emoties. Daarbij hebben de verhalen een duidelijk begin en einde.

Download de progressiematrix: Als Word Word Als PDF Pdf

Secretaris en voorzitter gezocht!

Wij zijn op zoek voor de
regio naar een secretaris en
voorzitter denk jij dat je ons kunt

helpen en vind je het leuk om hier over te praten, neem dan contact op met ons bestuur

Vacatures

Regelmatig zijn wij op
zoek bij de regio
naar vrijwilligers die ons willen helpen.
Wil jij ons helpen, kijk op onze vacature pagina of neem contact op met het regiobestuur en meldje aan